پرسش و پاسخ

اگر سوال دارید بپرسید یا اگه جواب سوالی رو می دونید حتما دوستانتون رو راهنمایی کنید

آموزش آشپزی و دستورپخت خوراکی ها انجمن ها آشپزی و فوت فن ها برای اینکه ته چین وا نره چیکار کنم؟

  • برای اینکه ته چین وا نره چیکار کنم؟

    نوشته شده توسط سمانه در 24 فروردین 1402 در 5:30 ب.ظ

    من عاشق ته چین مرغ م ولی هر دفعه که میپزم ته چین وا میره و شل میشه. من ته چین و برای 2 پیمانه برنج با 3 قاشق ماست و 1 دونه تخم مرغ درست میکنم. بنظرتون اشکال کارم چی هست؟

    لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم.

    نگین پاسخ داد 1 ماه، 2 هفته پیش 6 اعضا · 5 پاسخ ها
  • 5 پاسخ ها
  • آواتار نگار

    نگار

    عضو
    24 فروردین 1402 در 8:57 ب.ظ

    مقدار تخم مرغ رو حتما نسبت به مقدار برنج کم میریزی. من برای اینکه مقدار ماست و تخم مرغ اندازه باشه و باعث شه برنج ها به هم بچسبه و ته چین وا نره مقدار ماست و تخم مرغ و برنج رو اینطوری استفاده میکنم.

    هر‌ سه پیمانه برنج یک و نیم پیمانه ماست , دو عدد تخم مرغ

  • آواتار زیبا

    زیبا

    عضو
    24 فروردین 1402 در 8:59 ب.ظ

    به جای اینکه از تخم مرغ کامل استفاده کنی فقط از زرده تخم مرغ استفاده کن. ی کار دیگه ام که می تونی بکنی اینه که مواد ته چین رو خوب هم بزن و بعدش بریز قابلمه.

  • آواتار آریانا

    آریانا

    عضو
    25 فروردین 1402 در 11:47 ب.ظ

    اگه میخوای ته چین وا نره بعد ریختن مواد تو قابلمه یادت نره با کفگیر روی برنج فشار بدی. این طوری برنج ها میچسبه و دیگه ته چین وا نمیره.

    البته برنجم زیاد نپز وگرنه ته چین شفته میشه.

  • آواتار متین

    متین

    عضو
    26 فروردین 1402 در 1:04 ق.ظ

    · تو یه قابلمه دیگه بپز 🤔

  • آواتار نگین

    نگین

    عضو
    26 فروردین 1402 در 1:06 ق.ظ

    · برا من پیش اومده زودتر برداشتم قابلمه رو از رو شعله ته چین شل شده. اینبار بذار بیشتر برنج دم بکشه و تا کامل سرخ و طلایی نشده اصلا برندار.

پاسخ به: سمانه
لغو
اطلاعات شما:

شروع گفتگو
0 از 0 پاسخ داده‌اند ژوئن ۲۰۱۸
حالا