آموزش آشپزی و دستورپخت خوراکی ها ‹ انجمن ها ‹ آشپزی و فوت فن ها ‹ برای اینکه ته چین وا نره چیکار کنم؟
-
برای اینکه ته چین وا نره چیکار کنم؟
نوشته شده توسط سمانه در 24 فروردین 1402 در 5:30 ب.ظمن عاشق ته چین مرغ م ولی هر دفعه که میپزم ته چین وا میره و شل میشه. من ته چین و برای 2 پیمانه برنج با 3 قاشق ماست و 1 دونه تخم مرغ درست میکنم. بنظرتون اشکال کارم چی هست؟
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم.
نگین پاسخ داد 1 ماه، 2 هفته پیش 6 اعضا · 5 پاسخ ها -
5 پاسخ ها
-
مقدار تخم مرغ رو حتما نسبت به مقدار برنج کم میریزی. من برای اینکه مقدار ماست و تخم مرغ اندازه باشه و باعث شه برنج ها به هم بچسبه و ته چین وا نره مقدار ماست و تخم مرغ و برنج رو اینطوری استفاده میکنم.
هر سه پیمانه برنج یک و نیم پیمانه ماست , دو عدد تخم مرغ
-
به جای اینکه از تخم مرغ کامل استفاده کنی فقط از زرده تخم مرغ استفاده کن. ی کار دیگه ام که می تونی بکنی اینه که مواد ته چین رو خوب هم بزن و بعدش بریز قابلمه.
-
اگه میخوای ته چین وا نره بعد ریختن مواد تو قابلمه یادت نره با کفگیر روی برنج فشار بدی. این طوری برنج ها میچسبه و دیگه ته چین وا نمیره.
البته برنجم زیاد نپز وگرنه ته چین شفته میشه.
-
· برا من پیش اومده زودتر برداشتم قابلمه رو از رو شعله ته چین شل شده. اینبار بذار بیشتر برنج دم بکشه و تا کامل سرخ و طلایی نشده اصلا برندار.