پرسش و پاسخ

اگر سوال دارید بپرسید یا اگه جواب سوالی رو می دونید حتما دوستانتون رو راهنمایی کنید

آموزش آشپزی و دستورپخت خوراکی ها انجمن ها آشپزی و فوت فن ها برای گرفتن تلخی بادمجان راهکار بدین لطفا

  • برای گرفتن تلخی بادمجان راهکار بدین لطفا

    نوشته شده توسط آوینا در 4 خرداد 1402 در 2:38 ب.ظ

    من غذاهایی که با بادمجان پخته میشه رو خیلی دوست دارم. ولی خودتون میدونید که تلخی بادمجون باعث بد مزه شدن غذا ها میشه. برای گرفتن تلخی بادمجون چیکار میکنید؟

    ساره پاسخ داد 1 هفته، 2 روز پیش 4 اعضا · 3 پاسخ ها
  • 3 پاسخ ها
  • آواتار نگار

    نگار

    عضو
    4 خرداد 1402 در 5:07 ب.ظ

    برای گرفتن تلخی بادمجان، اونا رو که پوست کندی از وسط نصف کن بعد روشون یکم نمک بریز و هم بزن که همه جاش کلا نمک بشه. بعد بریز روی یک پارچه تمیز و بزار تو آفتاب یکی دو ساعت بمونه. بعدش بردار نمک هاش رو بشور و بعد سرخ کن.

  • آواتار نگین

    نگین

    عضو
    4 خرداد 1402 در 7:05 ب.ظ

    نمک خوبه ها اما اگه بعدش خوب نشوری می تونه غذات رو شور کنه 🤨 اگه میخوای تلخی بادمجان رو از بین ببری بعد اینکه پوست کندی بزار تو یه کاسه بزرگ و کاسه رو پر از آب کن. تو آب یکم هم آبلیمو بریز بزار ۱۰ دقیقه بمونه. خوب تلخی بادمجان ها از بین میره.

  • آواتار ساره

    ساره

    عضو
    5 خرداد 1402 در 2:17 ب.ظ

    اگه میخوای بادمجونی که سرخ میکنی مزه تلخی نده، وقتی پوست کندی از وسط نصف کن. تخمهای داخلش رو خوب تمیز کن و بریز بیرون. بعدش که سرخ کنی بادمجون رو اصلا مژه تلخی نداره. 👐

پاسخ به: آوینا
لغو
اطلاعات شما:

شروع گفتگو
0 از 0 پاسخ داده‌اند ژوئن ۲۰۱۸
حالا