شبکه اجتماعی آموزش آشپزی بپزیم › انجمن ها › آشپزی و فوت فن ها › برای گرفتن تلخی بادمجان راهکار بدین لطفا
نمک خوبه ها اما اگه بعدش خوب نشوری می تونه غذات رو شور کنه 🤨 اگه میخوای تلخی بادمجان رو از بین ببری بعد اینکه پوست کندی بزار تو یه کاسه بزرگ و کاسه رو پر از آب کن. تو آب یکم هم آبلیمو بریز بزار ۱۰ دقیقه بمونه. خوب تلخی بادمجان ها از بین میره.
اگه میخوای بادمجونی که سرخ میکنی مزه تلخی نده، وقتی پوست کندی از وسط نصف کن. تخمهای داخلش رو خوب تمیز کن و بریز بیرون. بعدش که سرخ کنی بادمجون رو اصلا مژه تلخی نداره. 👐
ورود به حساب کاربری