آموزش آشپزی بپزیم آموزش آشپزی بپزیم
  • کیک و شیرینی
  • غذای اصلی
  • نوشیدنی
  • دسر
  • بیشتر
    • پیش غذا
    • دورچین
    • صبحانه
    • میان وعده
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • ذخیره شده ها
  • فعالیت ها
  • پرسش و پاسخ
Notification
بخش شخصی
بپزیمبپزیم
جستجو
  • بپزیم
  • وبلاگ
  • پرسش و پاسخ
  • همه دستورها
    • کیک و شیرینی
    • غذای اصلی
    • میان وعده
    • نوشیدنی
    • پیش غذا
    • صبحانه
    • دورچین
    • دسر

مطالب برتر

آخرین اخبار و مقالات
خواص و مضرات هل

خواص و مضرات هل: اثرات مثبت و منفی آن بر سلامت

خواص و مضرات چای بابونه

خواص و مضرات چای بابونه

روش شستن کلم بروکلی

روش شستن کلم بروکلی

1
آواتار نگار
نگار کاربر 19 اردیبهشت 1402 در 2:07 ب.ظ

·اگه ماهی یخ زده دار اون بذار توی پلاستیک جوری که آب داخلش نفوذ نکنه بعد بذارش توی آب جوش 5 دقیقه بزار بمونه. وقتی از آب جوش در آوری ماهی رو پوست بکن می بینی که خیلی راحت تر پوست ور میاد.🙃

#18389
آموزش آشپزی بپزیم آموزش آشپزی بپزیم

بپزیم اینجاست تا به شما کمک کند با استرس کمتر و لذت بیشتر غذاهای خوشمزه بپزید. ما دستور پخت ها و توصیه های آشپزی ما ساده و مرحله به مرحله توضیح داده شده اند. چون این دستورپخت ها توسط خانه دارها و آشپزهای عادی نوشته می شوند دنبال کردن و انجام آن ها نیز ساده خواهد بود.

لینک باکس:

©  1402 – تمامی حقوق برای بپزیم دات کام محفوظ است

خوش اومدین..!

ورود به حساب کاربری

نه + 16 =

ثبت نام رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟