آموزش آشپزی بپزیم آموزش آشپزی بپزیم
  • کیک و شیرینی
  • غذای اصلی
  • نوشیدنی
  • دسر
  • بیشتر
    • پیش غذا
    • دورچین
    • صبحانه
    • میان وعده
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • ذخیره شده ها
  • فعالیت ها
  • پرسش و پاسخ
Notification
بخش شخصی
بپزیمبپزیم
جستجو
  • بپزیم
  • وبلاگ
  • پرسش و پاسخ
  • همه دستورها
    • کیک و شیرینی
    • غذای اصلی
    • میان وعده
    • نوشیدنی
    • پیش غذا
    • صبحانه
    • دورچین
    • دسر

مطالب برتر

آخرین اخبار و مقالات
خواص و مضرات هل

خواص و مضرات هل: اثرات مثبت و منفی آن بر سلامت

خواص و مضرات چای بابونه

خواص و مضرات چای بابونه

روش شستن کلم بروکلی

روش شستن کلم بروکلی

1
آواتار نگین
نگین کاربر 4 خرداد 1402 در 7:05 ب.ظ

نمک خوبه ها اما اگه بعدش خوب نشوری می تونه غذات رو شور کنه 🤨 اگه میخوای تلخی بادمجان رو از بین ببری بعد اینکه پوست کندی بزار تو یه کاسه بزرگ و کاسه رو پر از آب کن. تو آب یکم هم آبلیمو بریز بزار ۱۰ دقیقه بمونه. خوب تلخی بادمجان ها از بین میره.

#18432
آموزش آشپزی بپزیم آموزش آشپزی بپزیم

بپزیم اینجاست تا به شما کمک کند با استرس کمتر و لذت بیشتر غذاهای خوشمزه بپزید. ما دستور پخت ها و توصیه های آشپزی ما ساده و مرحله به مرحله توضیح داده شده اند. چون این دستورپخت ها توسط خانه دارها و آشپزهای عادی نوشته می شوند دنبال کردن و انجام آن ها نیز ساده خواهد بود.

لینک باکس:

©  1402 – تمامی حقوق برای بپزیم دات کام محفوظ است

خوش اومدین..!

ورود به حساب کاربری

چهار × 1 =

ثبت نام رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟