شبکه اجتماعی آموزش آشپزی بپزیم › انجمن ها › آشپزی و فوت فن ها › چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می ده؟
دوستان من هرچی مربا میپزم بعد از مدتی تغییر رنگ میده و خوش رنگی موقع پخت رو دیگه نداره. لطفا راهنمایی کنید که چجوری اینبار بپزم که تغییر رنگ نده. میخوام مربا (هویج ، به ) رنگش ثابت بمونه. کسانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنید.
نزار مربا مدت زمان زیادی روی حرارت بمونه وگرنه رنگ مربا خیلی تیره میشه. هم اینکه هر چقدر مربا زیاد بپزه ارزش غذایی میوه هم کم تر میشه. هر چی کم تر مربا رو شعله بمونه همون قدر رنگ طبیعی تر داره. شاید به نظرت رنگ مربا کم رنگ هستش ولی مشکلی تو طعمش ایجاد نمیشه.
بعد پخت وقتی مربا سرد شد زودتر بریز تو ظرف و بزار یخچال بمونه. ظرف حتما در دار باشه که هم تو یخچال طعم مواد دیگه رو نگیره هم اینکه فاسد نشه. من تو ظرف های شیشه ای مربا رو میرزم و میزارم یخچال رنگش اصلا تغییر نمیکنه.
مربا رو هم حتما تو یخچال نگهداری کن. من فکر میکردم زود میخوریم تموم میشه یخچال نذاشتم هم شکرک بست هم اینکه رنگش تغییر کرد.😕
ورود به حساب کاربری