شبکه اجتماعی آموزش آشپزی بپزیم › انجمن ها › آشپزی و فوت فن ها › چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می ده؟ › پاسخ به: چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می ده؟
نزار مربا مدت زمان زیادی روی حرارت بمونه وگرنه رنگ مربا خیلی تیره میشه. هم اینکه هر چقدر مربا زیاد بپزه ارزش غذایی میوه هم کم تر میشه. هر چی کم تر مربا رو شعله بمونه همون قدر رنگ طبیعی تر داره. شاید به نظرت رنگ مربا کم رنگ هستش ولی مشکلی تو طعمش ایجاد نمیشه.
ورود به حساب کاربری