شبکه اجتماعی آموزش آشپزی بپزیم › انجمن ها › آشپزی و فوت فن ها › چیکار کنم کیک وسطش گود نیفته؟ › پاسخ به: چیکار کنم کیک وسطش گود نیفته؟
· موقع پخت کیک از قبل فر رو خوب داغ کن. اگه حرارت فر کم باشه کیک خیلی آروم میپزه و وسطش گود می افته.
برای زبری ام امکان داره وقتی روغن رو به مواد اضافه کردی خوب با مواد دیگه هم نزدی. مواد رو اونقدر با هم زن بزن که مواد کیک کاملا یکدست شه.
ورود به حساب کاربری
نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار