· پوست کندن ماهی یکم وقت گیره ولی میتونی با این روش پوست ماهی رو به راحتی بکنی. از فریزر که ماهی رو در آوردی زیر آب سرد بشور تا ترشحات ماهی کاملا پاک شه. ماهی رو بزار روی تخته گوشت تا سر نخوره بعد روی پوست ماهی با یه چاقوی تیز چند تا برش ریز بزن. چاقو رو زیر این برش ها ببر خیلی آرام آرام شروع کن پوست ماهی رو جدا کن.
· بکینگ پودر یا جوش شیرین باعث میشه کیک خوب پف کنه اگه کهنه باشه یا زیاد از حد بزنی برعکس عمل میکنه. البته دلیلش آردی که میزنی به کیک هم میتونه باشه🤔. از
آرد نان استفاده نکن که زیاد سنگین میشه .
ورود به حساب کاربری