من شنیدم آدم با آدم فرق می کنه واسه همین ی چندتا راهکار می گم شاید یکیش به درد بخوره
مقدار تخم مرغ رو حتما نسبت به مقدار برنج کم میریزی. من برای اینکه مقدار ماست و تخم مرغ اندازه باشه و باعث شه برنج ها به هم بچسبه و ته چین وا نره مقدار ماست و تخم مرغ و برنج رو اینطوری استفاده میکنم.
هر سه پیمانه برنج یک و نیم پیمانه ماست , دو عدد تخم مرغ
بجای درست کردن سالاد به شکل سنتی مواد رو به صورت ردیفی بریز در کنار هم تا ظرف پر شه. به همین راحتی. یه عکس میذارم ایده بگیری
ژله رو هم فکر می کنم برای هرکسی جدا درست کنی میزت پرتر و قشنگ تر دیده میشه
غذایی که پختی چی هست.
مثلا من برای اینکه املت شور نباشه یه دونه تخم مرغ اضافه میکنم بهش. یا اگه سوپ
شور شد رشته زیاد تر میریزم.
معمولا؟! خب عزیزم کمتر نمک بریز 😁
من امتحان نکردم ولی شنیدم که هویج، سیب زمینی و سیب بریزی تو غذا، شوریش رو از بین میبره.
برای گرفتن تلخی بادمجان، اونا رو که پوست کندی از وسط نصف کن بعد روشون یکم نمک بریز و هم بزن که همه جاش کلا نمک بشه. بعد بریز روی یک پارچه تمیز و بزار تو آفتاب یکی دو ساعت بمونه. بعدش بردار نمک هاش رو بشور و بعد سرخ کن.
· من خیلی هارو دیدم با بطری میزارن سر سفره. من هم با بطری میزام. البته من زیاد اهل تجملات نیستم.
😐
بعد پخت وقتی مربا سرد شد زودتر بریز تو ظرف و بزار یخچال بمونه. ظرف حتما در دار باشه که هم تو یخچال طعم مواد دیگه رو نگیره هم اینکه فاسد نشه. من تو ظرف های شیشه ای مربا رو میرزم و میزارم یخچال رنگش اصلا تغییر نمیکنه.
مربا رو هم حتما تو یخچال نگهداری کن. من فکر میکردم زود میخوریم تموم میشه یخچال نذاشتم هم شکرک بست هم اینکه رنگش تغییر کرد.😕
برای این رژیم گرفتن و ورزش برات خسته کننده است که اونا رو وسیله ای برای کاهش وزن میدونی. کاهش وزن رو برای خودت هدف در نظر نگیر بلکه سبک زندگی سالم رو انتخاب کن. هم اینطوری کاهش وزن یا ثابت موندن وزن برات آسون میشه و هم رژیم گرفتن.
الکی مثلا من خیلی سبک زندگیم سالمه 😂
سیب زمینی تلخی و حتی شوری غذا ها رو خوب جذب میکنه. من اکثرا وقتی سوپ تلخ بشه بهش یکم سیب زمینی رنده شده اضافه می کنم.
·اگه ماهی یخ زده دار اون بذار توی پلاستیک جوری که آب داخلش نفوذ نکنه بعد بذارش توی آب جوش 5 دقیقه بزار بمونه. وقتی از آب جوش در آوری ماهی رو پوست بکن می بینی که خیلی راحت تر پوست ور میاد.🙃
ورود به حساب کاربری