· برا من پیش اومده زودتر برداشتم قابلمه رو از رو شعله ته چین شل شده. اینبار بذار بیشتر برنج دم بکشه و تا کامل سرخ و طلایی نشده اصلا برندار.
· من توی ژله از میوه هم استفاده میکنم. اگر فقط یه ظرف استفاده می کنی یه قالب خوشگل انتخاب کن ته ظرف چند تیکه از میوه مثل پرتقال، توت فرنگی هر چی دوست داری بریز بعد ژله رو از روش بریز بزار یخچال فرم بگیره. بعد از شکل گرفتن ژله رو از ظرف در بیار سر و ته بزار تو ظرف سرو.
اگرم می خوای تکی سرو کنی اون شکل که کج می ذارن ظرفارو تا ژله توی ظرف کج شکل بگیره قشنگ میشه 😍
برای این کار اول باید یکی از ژله هارو درست کنی بریزی توی لیوان اما لیوانارو کج بذاری توی یخچال. بعد فرم گرفتن ژله ی طرف دیگه رو درست کنی این بار لیوانارو صاف بذاری توی یخچال فقط باید مراقب باشی ژله ی دوم قبل ریختن توی لیوان خنک شده باشه. بعد گرفتن طرف دومم از یخچال در میاری و روش و تزیین می کنی 🙃
یه دونه سیب زمینی رو پوست بکن. سیب زمینی اگه زیاد درشته از وسط نصف کن و بریز تو غذات. بعد اینکه غذات کامل پخت سیب زمینی رو از غذا جدا کن
نمک خوبه ها اما اگه بعدش خوب نشوری می تونه غذات رو شور کنه 🤨 اگه میخوای تلخی بادمجان رو از بین ببری بعد اینکه پوست کندی بزار تو یه کاسه بزرگ و کاسه رو پر از آب کن. تو آب یکم هم آبلیمو بریز بزار ۱۰ دقیقه بمونه. خوب تلخی بادمجان ها از بین میره.
اگه میخواین تلخی غذا کم تر شه بهش یکم آب لیمو و نمک اضافه کنید. فق یادتون باشه نمک و آب لیمو زیاد تو غذا بریزین دیگه نمیتونین غذا رو بخورین. خیلی کم کم به غذا اضافه کنید و هی بچشید ببینین طعم غذا چطوری شده.
ورود به حساب کاربری